De Ruijter opent Boterhammen Restaurant

7 September, 2015
Boterhammenrestaurant

Vrijdag opende De Ruijter het allereerste Boterhammen Restaurant van Nederland. Restaurant de Struisvogel in Amsterdam is omgetoverd tot ontbijt- en lunchrestaurant.

Waarom?
Nederlanders eten veel brood, maar variëren weinig met maar twee soorten beleg. Bovendien worden de boterhammen in een kwartiertje routinematig naar binnen geschoven. Dat is natuurlijk zonde. Met dit restaurant wil de Ruijter hier verandering in brengen en jou inspireren om brood weer bijzonder te maken.

Openingstijden
Tussen 4 en 10 september 2015 kan iedereen tussen 09.00 en 14.00 uur binnenlopen om zijn of haar eigen bijzondere broodje te maken. Verse boterhammen, fruit en De Ruijter producten, zoals hagelslag, Muisjes en vlokken staan klaar om aan mee aan de slag te gaan.

Wat kost dat?
Er is geen menukaart en geen prijslijst. In ruil voor het delen van een foto van de creatie op social media met #broodjebijzonder hoeft er niet te worden afgerekend.

Meer info
Met wie wil jij ontbijten in dit unieke pop-up restaurant? Nodig je vrienden uit via Facebook en vergeet niet om je creatie te delen.